Nieuws

24 januari 2019

Danskamp Kmove en U2S Dance Academy!

DANSKAMP KMOVE EN U2S DANCE ACADEMY

 

Na het succes van vorig jaar, organiseren we opnieuw een danskamp deze zomer!

Het kamp gaat door van zondag 19 augustus t.e.m. vrijdag 24 augustus 2018.

 

Hou je van dansen? Breng je graag veel tijd door met je dansvrienden? Dan hebbben wij voor jou de ideale activiteit deze zomer! Voor de tweede keer organiseert Kmove, in samenwerking met U2S Dance Academy, een intern danskamp op verplaatsing. Dit voor kinderen en jongeren tussen 6 en 14 jaar. Alles gebeurt onder begeleiding van een team ervaren dansdocenten.

 

Het verblijf: we verblijven in De Bosberg te Houthalen. We genieten hier een verblijf met volpension. Wat wil zeggen dat er gezorgd wordt voor een stevig ontbijt, lichte lunch en een stevige maaltijd. Wij voorzien ook elke dag een vieruurtje. Voor kinderen met allergieën kan er ook elke dag een aangepast menu voorzien worden.

Het domein: Dansers kunnen per 4 of per 6 op een kamer. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met WC, lavabo en douche. Hoeslaken/slaapzak moet zelf voorzien worden. Daarnaast is er op de locatie ook een verwarmd zwembad, voldoende speel- en sportvelden, polyvalente zaal, filmzaal en speelbos. Hierdoor hebben we ook de mogelijkheid om enkele andere activiteiten te organiseren. 's Avonds kan er ook nog een drankje gedronken worden in de bar van het verblijf (dit zit niet bij in de kosten van het kamp).

 

Prijs leden Kmove en Up2Style voor 1 januari: 250 euro.
Prijs niet-leden Kmove en Up2style voor 1 januari: 260 euro.
(inclusief verzekering en kampaandenken)
We willen jullie de kans bieden om het inschrijvingsgeld in schijven te betalen. Indien u dit wenst, kan u dit vermelden bij inschrijving.

 

Hoe inschrijven voor dit kei-toffe kamp?
Gegevens van het kind (naam, adres, telefoonnumer en geboortedatum) mailen naar dansstage.kmove@hotmail.com Gelieve ook te vermelden of je kind al dan niet lid is bij Kmove of Up2style.

 

Wij hebben er alvast opnieuw heel veel zin in, hopelijk jullie ook!

Alle Nieuwtjes