Over Kmove

Deze dansschool is sinds 1980 actief in Tielt- Winge. Eerst onder de naam Gympy en toen in 2002 het lesaanbod grondig uitgebreid werd, kwam er de naamsverandering naar Kmove (ik move, ik beweeg).

Binnen Kmove  zorgen opgeleide docenten voor een kwaliteitsvolle begeleiding aangepast aan niveau en leeftijd van de dansers.
Kmove biedt diverse dansstijlen aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ook de lessen BBB, Step en Zumba ontbreken niet.

De lessen worden gegeven op drie locaties in Tielt-Winge en Sint-Joris-Winge.

Onze docenten staan elke dag klaar met veel inzet, professionaliteit, plezier en persoonlijke aandacht voor elke leerling. Ze kijken er al naar uit om jou te ontmoeten in hun lessen!

Tijdens onze twee-jaarlijkse dansvoorstelling krijgen al onze dansleerlingen de kans om te schitteren op het podium met hun danstalent.

Afhankelijk van de docent is het publiek op het einde van elk semester ook welkom tijdens de open lessen. Zo geven we ouders de kans om hun kind aan het werk te zien en vooruitgang vast te stellen. 

Op deze website vind je meer informatie over de lessenreeksendocenten en uurroosters.

Onze visie

Kmove is een tweede thuis voor iedereen met een passie voor dans. Je krijgt er de kans om te groeien en jouw unieke stijl te ontdekken.

1. Als dansschool willen wij een plek bieden waar iedereen zich goed voelt, waar je vrienden maakt en waar je jezelf kan zijn.

2. Dansen is onze passie en die willen we met iedereen delen. Wij willen als dansschool een breed publiek aantrekken en bieden dus zeer gevarieerde dansstijlen. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen, want het liefst van al zouden we hebben dat hele gezinnen hier komen dansen.

Er is voor ieder wat wils, zowel voor jong als oud. Als je niet zeker bent welke les te kiezen, mag je altijd een gratis proefles volgen.

3. In onze dansschool krijg je de kans om bij te leren. Wij bieden dan ook kwaliteit voor elk niveau. Er zijn in onze dansschool verschillende lessen van verschillende moeilijkheidsgraad. Je kiest gewoon de les die bij jouw niveau past.

Wij gaan steeds mee met de nieuwste trends en proberen ook nieuwe dansstijlen uit. Zo willen wij onze dansers onderdompelen in de wereld van dans en de verschillende aspecten ervan laten ontdekken. Op die manier kunnen zij groeien en hun dansniveau verbeteren. We begeleiden dan ook het ontwikkelen van de dansbeleving en stijlkeuze.

4. We kiezen voor een persoonlijke aanpak waarbij iedere persoon zich op zijn eigen manier en tempo kan ontplooien. Iedereen is uniek en iedereen danst ook uniek. Waar wij voor willen zorgen? Dat jij jouw unieke stijl leert kennen en samen met ons verder uitbouwt.

 

Kmove Bestuur

Niels Empsen

Secretaris

Paul Delimon

Voorzitter

Jo Peeters

Webmaster

Joy Van Eynde

Bestuurslid

Sofie Van Krunkelveldt

Bestuurslid