Veel gestelde vragen

"Kan ik nog instromen of van groep veranderen tijdens het dansjaar?"

Instromen op elk moment is mogelijk, mits toelating van de docent. Indien een leerling tijdens het lesseizoen start, zal afhankelijk van het moment van instromen uiteraard minder lesgeld in rekening worden gebracht. In een dansjaar met show is dit mogelijk, maar kan er NIET meer deelgenomen worden aan de show.

"Krijg ik mijn geld terug bij lange afwezigheid?"

Nee, lesgeld wordt niet terugbetaald voor enkele gemiste lessen. Bij langdurige ziekte of revalidatie kan het geld enkel worden teruggevorderd in de vorm van een tegoedbon mits een geldig doktersattest (van minstens 2 maanden)

"Mag ik komen kijken naar de dansles van mijn kind?"

Nee, dit kan niet omdat dit de kinderen stoort in hun concentratie. Uitzonderlijk wordt dit eens toegestaan in een open les, waarbij alle ouders en familieleden mogen kijken. Wij tonen dan een overzicht van de choreografie├źn die tijdens het semester/schooljaar aangeleerd zijn. Zo geven we ouders de kans om de danser aan het werk te zien en vooruitgang vast te stellen. Om de twee jaar is er een dansvoorstelling, waarbij je de danser kan zien schitteren.

"Ben ik verplicht om mee te doen aan de dansshow?"

Nee, dit is vrijblijvend. Tijdens het dansjaar ontvangen de dansers deelnemingsbrieven. Als deze ingevuld zijn, kan er niet meer teruggekomen worden op zijn/haar beslissing. De docenten houden rekening met aantallen, opstellingen, aankoop van kostuums, enzovoort.

"Wat geef ik mijn kind mee naar de dansles?"

Tijdens een dansles adviseren wij om water te drinken en geen frisdranken. Dit het liefst in plastic flesjes of eigen drinkbus. Er mag geen kauwgom of ander snoep gegeten worden tijdens de dansles. Sieraden en kostbare voorwerpen wordt geadviseerd thuis te laten. Sieraden mogen absoluut NIET gedragen worden in een dansles, om ongelukken te voorkomen. Kmove is NIET verantwoordelijk voor verlies van waardevolle voorwerpen.

"Wat bij ziekte van mijn docent?"

Je zal, voor zover mogelijk, tijdig telefonisch of per e-mail verwittigd worden. Deze informatie zal je ook kunnen terugvinden op onze website, op de homepagina bij belangrijk nieuws. De docent zal beslissen wanneer deze lessen zullen worden ingehaald. Ook dit wordt per e-mail en via de website tijdig meegedeeld.

"Hoe weet ik in welke cast ikzelf, mijn dochter/zoon danst ?"

Kijk even op onze site bij Praktisch, downloads en hierbij naar : castverdeling van de groepen